LED Fixtures of Linear LED Tubes to Replace Linear Fluorescent Tubes – Dit blog gaat over de alomtegenwoordigheid van lineaire TL-buizen voor vele faciliteiten. Daarnaast behandelt de post de mogelijkheid om deze lampen te voorzien van nieuwe LED-technologie. Tot slot worden de verdiensten van LED-verlichting besproken, waarbij zaken als: energiereductie, verbetering van de verlichtingsprestaties en lagere onderhoudskosten door het retrofitten met LED’s worden besproken.

TL-vervangende verlichting

Vervanging van LED TL-buizen: Wat u moet weten – Dit blog gaat over de verschillen tussen TL- en LED-verlichtingsoplossingen. Het begint met het bespreken van de manieren waarop LED’s licht produceren en de manieren waarop fluorescerende lampen licht produceren. Vervolgens wordt besproken waarom iemand LED TL-buisvervangers in zijn faciliteit zou moeten overwegen.

Vergelijking van de verlichting: LED vs Fluorescentie en CFL – Dit blog is een head to head vergelijking van TL-verlichting (inclusief compacte TL-lampen, of CFL’s) en lichtgevende diodes (LED’s). Het legt in een tabelvorm de verschillen in de belangrijkste metrieken vast, zoals: kleurweergave-index, gecorreleerde kleurtemperatuur, richtinggevoeligheid, en dergelijke. Tot slot bespreekt de post meer details over TL-verlichting, waarbij zowel de voordelen als de tekortkomingen ervan worden besproken.

Drie voordelen van LED Troffer Lighting – Dit bericht begint met een uitleg over wat een trofferlicht is, en legt vervolgens uit dat, historisch gezien, fluorescerende verlichting het enige type lamp was voor troffers. Nu is trofferverlichting echter verkrijgbaar als LED-armatuur of als retrofit met een LED T8. Tot slot gaat de post door de drie belangrijkste redenen waarom u LED trofferverlichting in uw faciliteit zou willen installeren. Het beschrijft de manieren waarop LED’s de onderhoudskosten kunnen verlagen, het energieverbruik kunnen verlagen en de verlichtingsprestaties kunnen verbeteren.

Drie voordelen van LED voor fluorescentielampen – In deze post worden de algemene redenen besproken waarom u uw verlichting wilt migreren van fluorescentielampen naar T8 LED-lampen. LED T8 lampen kunnen worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen, zoals strip armaturen, troffers en high bay/low bays. Ze zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten, van twee tot acht voet. Het behandelt in groot detail de vermindering van de onderhoudskosten, de voordelen van de verlichtingsprestaties en de voordelen van de LED-verlichting op het gebied van energiekosten.

Conclusie

Als u na het lezen van deze berichten nog vragen heeft, neem dan contact op met Stouch Lighting. We spreken graag met u over uw verlichtingsbehoeften. Daarnaast kunnen we een gratis en vrijblijvende beoordeling voor uw faciliteit samenstellen, zodat u beter inzicht krijgt in uw rendement van een verlichtingsproject. Meer informatie over LED TL-buisvervangingen vindt u op onze Lighting Education pagina, of op onze Troffer Lighting en Fluorescerende Verlichting webpagina’s. We kijken er naar uit om met u te spreken.

Onderwerpen: Led TL verlichting